محمد مساعد، روزنامهنگار از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به ۴ سال و ۹ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
این روزنامهنگار در حساب توئیترش نوشته در رای صادره از سوی دادگاه انقلاب، به ۲ سال ممنوعیت کار خبرنگاری و توقیف اموال مرتبط با این شغل هم محکوم شده است.
آقای مساعد نوشته از نظر قاضی این شعبه، فعالیت رسانهای او سیاهنمایی، بحراننمایی، تحریک مخاطب خالی از ذهن، و شالودهشکنی بوده است.
محمد مساعد، روزنامهنگار حوزه اقتصادی است و با روزنامههای همشهری و شرق همکاری داشته است.
او در سال گذشته دوبار با انتشار گزارشهایی از قطع اینترنت در اعتراضهای آبانماه و انتقاد از عملکرد دولت در مقابله با ویروس کرونا بازداشت شد.
آقای مساعد نگفته به رای صادره اعتراض می کند یا نه.
کمیته حفاظت از روزنامه نگاران (سیپیجی) که مقر آن در نیویورک است، تیرماه امسال محمد مساعد را به عنوان یکی از برندگان جایزه سالانه این نهاد اعلام کرد.
او به دلیل گزارشهای تحقیقی درباره پرونده های مفاسد اقتصادی در ایران برنده جایزه "امینالضرب"، جایزه خبرنگاران اقتصادی در ایران، هم شده است. صدای آلمان یا دویچه وله، نیز جایزه آزادی بیان امسال (۲۰۲۰) را به این روزنامهنگار ساکن ایران اهدا کرد.